ЗАХИСТ колись, а ВЕЧЕРЮ ніхто не відміняв !
Добрий день, мої НЕВТОМНІ творці!
Доброго здоров'ячка кожному.
Канікули пролетіли, проєкти, які було розпочато до карантину, вже завершили.
Готуємось до ЗАХИСТУ ПРОЄКТІВ.
Кому потрібно нагадати алгоритм, зв'язуємось зручним для вас способом.
Гафік ЗАХИСТУ: 01.04.2020 - 5-6 класи (09:00 - 15:00),
02.04.2020 - 7-8 класи (09:00 - 15:00),
03.04.2020 - 9 класи (09:00 - 15:00).
Канікули пролетіли, проєкти, які було розпочато до карантину, вже завершили.
Готуємось до ЗАХИСТУ ПРОЄКТІВ.
Кому потрібно нагадати алгоритм, зв'язуємось зручним для вас способом.
Гафік ЗАХИСТУ: 01.04.2020 - 5-6 класи (09:00 - 15:00),
02.04.2020 - 7-8 класи (09:00 - 15:00),
03.04.2020 - 9 класи (09:00 - 15:00).
Сьогодні пропоную приготувати вечерю.
Огляньте уважно всі фото. Очікую відповіді на ЗАПИТАННЯ:
Яку назву має страва?
Яких правил ОП необхідно дотримуватися під час приготування страви?
Санітарні вимоги вдома можна порушувати?
Як визначити норму закладених продуктів?
Які, відсутні на фото продукти, треба додати для приготування якісної страви?
Якою має бути температура нагрівання жарової шафи? Яких правил ОП необхідно дотримуватися під час приготування страви?
Санітарні вимоги вдома можна порушувати?
Як визначити норму закладених продуктів?
Які, відсутні на фото продукти, треба додати для приготування якісної страви?
Чи потрібно змащувати таку форму жиром?
Чому твердий сир подрібнено терткою?
Яку температуру та час треба використати для приготування страви?
Назвіть зайві речі на останньому фото.
Опишіть вашу пропозицію подавання цієї страви.
Немає коментарів:
Дописати коментар