четвер, 30 квітня 2020 р.

25. Всі рівняються на вас...


ВСІ РІВНЯЮТЬСЯ НА ВАС!

Доброго ранку всі, всім, всім... 
Нагадую, що навчання за дистанційними технологіями в період карантину з трудового навчання оцінюється або балами, або "зараховано", але і те, і те має бути зароблене! 

Приємна новина для тих, хто вчасно завершив обрані проєкти та вже ВІДПОЧИВАЄ (учням 5-8 класів три проєкти на семестр, 9-тим один проєкт, розпочатий ще в січні)!!! 
Об 11:00 ВІДКРИВАЙТЕ в цьому БЛОЗІ сторінки класів (с.5 - с.9) та радійте власним успіхам. Ту саме інформацію-РЕЗУЛЬТАТ сьогодні о 12:00 я НАПРАВЛЮ і вашим класним керівникам. Вони протягом тривалого часу дистанційної освіти разом зі мною  ДОПОМАГАЛИ, ХВИЛЮВАЛИСЯ, ВМОТИВОВУВАЛИ кожного. Поточне оцінювання-самооцінювання вам відоме, до класних керівників його надано 28.04.-30.04.

Я дякую вам за СПІВПРАЦЮ, АКТИВНІСТЬ, ДОПИТЛИВІСТЬ, ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ (с. 4 "ВІДЕО для учнів 5-9 класів" вам допомогла).

ПРАЦЯ налаштовує життя... Ми були корисними один одному!!!!!!!!! Спілкування наживо з вами, дівчатка, з вашими батьками, огляд фотогалерей та майстер-класів СПОНУКАЛО інших на результативну роботу. ГОЛОВНЕ - РОБИЛИ ТЕ, ЩО ПОТРІБНО! 

Ви отримали від мене дозвіл щодо зміни проєктів (навіть тих, які розпочали ще в класі). Не хвилюйтеся їх не покинуто, їх завершимо в наступному навчальному році (якщо не загубите).

І так... я переходжу на сторінки класів і надаю таблицю, яка підказує про достроковий відпочинок учнів в ній зазначених!!! Ви впорались, браво! ВСІ РІВНЯЮТЬСЯ НА ВАС!
Про СЕМЕСТРОВІ та РІЧНІ пізніше...

Більше ЗАГАЛЬНИХ щоденних повідомлень та ДОДАТКОВИХ сторінок НЕ створюватиму. Переглянути НАЗВИ повідомлень можна, якщо відкриєте сторінку 12.
Щоб пригадати ВМІСТ повідомлень треба: 
1. знайти необхідне повідомлення за назвою;
2. скопіювати назву потрібного повідомлення;
3. вставити у віконце "ПОШУК ЗА НАЗВАМИ ПУБЛІКАЦІЙ"(воно знаходиться на головній сторінці);
4. переглядайте, запам'ятовуйте, використовуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Протягом ТРАВНЯ місяця на відведених для вас сторінках (с.5 - с.9) буде надаватися ВАЖЛИВА інформація для  КОЖНОГО КЛАСУ ОКРЕМО.
БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ, РІДНИХ і МЕНЕ!



Д У Б Л Ю Ю 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментарі, будь ласка! Робіть це відкрито! Ваша думка для мене важлива.